Wat bieden wij

Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende therapieën/behandelvormen die wij aanbieden.

Fysiotherapie

De fysiotherapeut richt zich op de behandeling van klachten aan spieren, banden, gewrichten en zenuwweefsel.Psychosomatische Fysiotherapie

De psychosomatisch fysiotherapeut behandelt klachten die samenhangen met spanning of stress waarvoor geen directe, lichamelijke oorzaak gevonden kan worden.

COPD Training

Trainen en sporten verbetert de kwaliteit van leven voor mensen met COPD.


Dry Needling

Dry needling is het aanprikken van specifieke, pijnlijke punten in de spieren, de zogenaamde 'triggerpoints'.


Sportherstel & Massage

Een (sport)massage kan worden ingezet om spierstijfheid en/of -kramp te verhelpen, de bloedsomloop te verbeteren en spieren te helpen ontspannen.

Manueel Therapie

De manueel therapeut is gespecialiseerd in het onderzoeken en behandelen van complexe klachten aan de wervelkolom, het bekken en gewrichten in armen en benen.

Medical Fitness

Medical Fitness is het begeleiden van mensen met een verminderde belastbaarheid en vormt een brug tussen fysiotherapie en fitness.

Footbalance Zolen

Volledig op maat gemaakte steunzolen na een uitgebreide voetanalyse.Yoga & Pilates

Trainingsmethoden die vanuit een focus op lichaam en geest zorgen voor een verbetering van houding, stabiliteit, coördinatie en ademhaling.


Echografie

Echografie is hét diagnosticum dat uitstekend past binnen de fysiotherapie. Met echografie wordt het bewegingsapparaat gedetailleerd in beeld gebracht. Afwijkingen zijn goed herkenbaar en objectief vast te leggen. Niet zelden concluderen we ná echo-onderzoek anders dan ervoor. Echografie kan de twijfel wegnemen en het beleid van de behandeling optimaliseren.

VR Nektraining

Virtual Reality is een computertechniek waarmee nekklachten en bewegingsangst behandeld kunnen worden.

Claudicatio Training

Claudicatio training stimuleert de doorbloeding van de kleinere haarvaten in de benen, waardoor er minder snel klachten optreden.

Medical Taping Concept

Medical taping is een tapetechniek die wordt gebruikt om spieren te ondersteunen zonder daarbij de bewegingsvrijheid te beperken.