Nu bij Fysio van Straten: De Food Mind Diëtist

Diëtetiek & Leefstijlcoaching onder één dak met Fysio van Straten

De Food Mind Diëtist is een innovatieve, kwaliteitsgeregistreerde praktijk voor voedingsadvies en leefstijlcoaching met speciale aandacht voor eetpatronen en gedragsverandering. Je kunt hier terecht voor al jouw vragen rondom voeding en zowel mentale als fysieke gezondheidsklachten waarbij voeding een rol speelt. De Food Mind Diëtist biedt verschillende pakketten, maar ook losse consulten en is gespecialiseerd in:

  • Gezonde voeding & leefstijlanalyse

  • Chronische ziekten & gewichtsproblemen

  • Stress & emotie eten

  • Ayurveda & mindfulness

  • Fertiliteit & zwangerschap

  • Spijsvertering & darmgezondheid

Vergoeding door de zorgverzekering
Per jaar heb je recht op een vergoeding van 3 uur aan dieetadvies vanuit de basisverzekering van alle zorgverzekeraars. Mogelijk heb je vanuit jouw aanvullende verzekering recht op extra uren.


Online of op locatie

De Food Mind Diëtist is werkzaam binnen Fysio van Straten locatie Laren. Ook is het mogelijk om online consulten in te plannen via videobellen. Een combinatie van beide vormen is ook mogelijk, het gaat erom wat jou het beste past.


Gratis kennismakingsgesprek?

Mocht je het fijn vinden om eerst meer over de Food Mind Diëtist te weten en wat zij voor jou kan betekenen, dan kun je een vrijblijvende kennismaking inplannen. Dit betreft een kort telefonisch gesprek van circa 10 minuten waarin je kennis kunt maken met de Food Mind Diëtist en samen kunt bespreken welke behandeling het beste bij jou past.


Contact

Voor meer informatie, onze openingstijden en het maken van afspraken verwijzen wij je graag naar onze website. Je kunt ons ook altijd direct mailen of bellen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Je vindt onze contactgegevens hieronder:

Website: www.foodminddietist.nl

E-mail: info@foodminddietist.nl

Telefoon: 035-2343934

Wie weet tot ziens in de praktijk of online!