Nu bij Fysio van Straten: Body, mind and business coaching

Lichthuis biedt ‘Therapeutische’ businesscoaching onder één dak met Fysio van Straten.

Lichthuis is een training en coaching praktijk voor ‘ondernemende mensen’ die het maximale uit zichzelf willen halen door minder te doen.

Lichthuis begeleid jou in het doorbreken van herhalende gedragspatronen en blokkades op het gebied van: Body, Mind, Heart and Business. Je kunt hier terecht met al jouw vragen rondom het opnieuw bepalen van jouw richting in werk, relatie (s) of andere onderdelen van jouw leven. Of je nu een pas op de plaats wilt maken omdat je teveel ballen in de lucht houdt, jij je richting als ondernemer opnieuw wilt bepalen, je vastloopt in je relatie(s), je te vaak over je grenzen gaat, of je talent(en) beter wilt benutten. Overal waar jij je vinger nét niet achter krijgt daarmee kan Lichthuis je helpen.

Lichthuis biedt verschillende pakketten aan, maar kan ook via losse consulten gewerkt worden.


Coaching is iets voor jou als:

  • Je effectiever wilt worden in je gedrag en handelen,

  • Je meer balans wilt in je leven,

  • Je zelfverzekerder in het leven wilt staan,

  • Je het gevoel hebt dat er ‘meer’ mogelijk is,

  • Je eigen patronen wilt leren inzien en doorbreken,

  • Je op een belangrijk kruispunt staat in je leven waarbij je keuzes moet maken.

“Bij Wieske moet je zijn als je verder wilt groeien in je carrière en bereid bent dit op een dieper niveau aan te pakken.”

Robert-Jan, Eigenaar Groeileaders


Vergoeding

Lichthuis werkt niet met vergoedingen vanuit zorgverzekeraars.

Op de website vind je de verschillende pakketten. Meestal wordt er gewerkt met een maatwerk offerte op basis van het aantal sessies passend bij het vraagstuk.


Locatie

Lichthuis is werkzaam binnen Fysio van Straten in Laren en in Hilversum. Sessies worden altijd op afspraak gepland.


Gratis kennismakingsgesprek?

Aan een traject of een sessie gaat altijd eerst een vrijblijvend kennismaking gesprek vooraf waarin we jouw vraag ophelderen en onderzoeken. In dit gesprek is er ruimte om meer over Lichthuis en de werkwijze te weten te komen en ervaren we beiden of de belangrijke ‘klik’ er is van waaruit we met elkaar aan de slag kunnen.


Contact

Voor meer informatie of het maken van een afspraak verwijs ik je graag naar mijn website. Je kunt mij ook altijd direct mailen of bellen. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Je vindt mijn contactgegevens hieronder:

Website: https://licht-huis.nl/1-op-1-coaching/

E-mail: info@licht-huis.nl

Telefoon: 06-30782276

Wie weet tot snel!